Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

În 2011, CMS a anunțat o politică similară pentru Medicaid

Filed in blog | Posted by almayteresa on febrero 27, 2020

În 2011, CMS a anunțat o politică similară pentru Medicaid

În 2011, CMS a anunțat o politică similară pentru Medicaid

IMS a combinat datele pentru a estima impactul medicilor asupra producției, locurilor de muncă și salariilor.

Pentru a calcula impactul indirect, IMS a multiplicat impactul direct cu un factor de conversie pentru a măsura influențele generate de sprijinul medicilor din industrie. Analiza a estimat că 1,62 USD din producția indirectă a fost generată pentru fiecare 1 USD din producția directă.

Dar analiza, deși este destul de convențională, se bazează pe date nesigure, a spus Forte.

De exemplu, fișierul master AMA este notoriu depășit, a remarcat Forte. De asemenea, datele MGMA sunt orientate spre practici mari și, în timp ce autorii au încercat să se adapteze pentru practici mai mici, există mai puține dintre ele, astfel încât datele nu sunt la fel de robuste.

«Îmi fac griji că, odată cu toate încercările de a corecta sau de a ajusta limitările datelor, datele nu mai sunt robuste», a declarat Forte pentru MedPage Today într-un e-mail. «Fiecare manipulare a datelor creează o eroare de măsurare și, în cele din urmă, după o ajustare suficientă, eroarea va fi atât de mare încât nu pot fi observate diferențe semnificative statistic.»

Stephen Parente, dr., De la Universitatea din Minnesota, a numit analiza „neconvențională, dar nouă și logică”. El a spus că AMA s-a contractat probabil cu IMS Health pentru studiu din cauza conflictului de interese în publicarea acestuia în Jurnalul Asociației Medicale Americane.

Dar „un raport de la IMS Health nu este ceea ce aș privi favorabil dacă aș fi evaluat de colegi pentru acest studiu”, a declarat Parente pentru MedPage Today într-un e-mail.

De asemenea, de remarcat, AMA a spus că 29,0% dintre medici erau fie angajați direct într-un spital, fie erau angajați într-un cabinet deținut de un spital în 2012 – în creștere de la 16,3% în același sondaj din 2007/2008.

New York are acum o lege care interzice „facturarea soldului” pacienților din secția de urgență sau celor care nu își pot alege medicul.

Limitele orelor de lucru ale rezidenților dăunează siguranței pacienților și scad performanța certificării? O nouă analiză spune „da”.

Medicul din Colorado, Brian Joondeph, spune că sondajele de opinie pe care americanii le favorizează ACA pun întrebări greșite.

Vermont se alătură statului Massachusetts interzicând Zohydro, primul medicament cu hidrocodonă cu un singur ingredient, din cauza temerilor potențialei abuzuri.

Oficialii închisorii din Texas au folosit joi seară o nouă cantitate secretă de sedativ – pentobarbital – după ce alte state s-au străduit să găsească droguri pentru execuțiile lor. Producătorul danez al Pentobarbital a încercat să păstreze drogul din mâinile oficialilor închisorii, până acum cu succes.

Blogul „New York Times” Well abordează problema „pacientului dependent de spital”.

FDA și-a prezentat gândirea asupra modului în care ar trebui să reglementeze aplicațiile medicale mobile și „nu sunt necesare domenii noi sau suplimentare de supraveghere FDA”, spune acesta.

Vorbind despre FDA, comisarul său spune că regula agenției care reglementează țigările electronice vine „foarte curând”.

FDA este, de asemenea, cu noi orientări cu privire la derogările de conflict de interese pentru membrii comitetului consultativ.

Grupurile de sănătate mintală sunt împărțite într-un proiect de lege în Congres, care va revizui radical sistemul de sănătate mintală al națiunii.

Un profesor de drept din Michigan afirmă că nenumăratele întârzieri ale ACA de la Casa Albă „depășesc domeniul de aplicare al puterii discreționare tradiționale a executivului”.

15 aprilie este termenul final și final pentru solicitanții care solicită acoperire conform legii pentru a finaliza procesul de primire a acoperirii.

Plățile companiilor medicamentoase către medici sunt în scădere în Marea Britanie, iar controlul sporit poate fi cauza acesteia.

Medicii de familie și alte grupuri de medici prezintă modalități de integrare a sănătății comportamentale într-o casă medicală.

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

WASHINGTON – Infecțiile dobândite de spitale și alte daune care se întâmplă cu pacienții internați au scăzut cu 9% în 2011-2012, prevenind aproape 15.000 de decese și economisind aproximativ 4 miliarde de dolari, a anunțat miercuri administrația Obama.

În plus, readmiterile spitalicești pentru pacienții Medicare, care au rămas stabile la 19% în perioada 2007-2011, au scăzut la 18,5% în 2012 și apoi au scăzut în continuare, la 17,5%, în 2013.

Scăderea infecțiilor, a evenimentelor adverse de droguri, a căderilor și a altor afecțiuni dobândite de spital a evitat, de asemenea, 560.000 de leziuni ale pacienților, potrivit Departamentului de Sănătate și Servicii Umane.

„Aplaudăm rețeaua națională de sisteme și furnizori de spitale care lucrează împreună pentru a salva vieți și a reduce costurile”, a declarat secretarul HHS Kathleen Sebelius într-un comunicat de presă. „Vedem o reducere simultană a readmisiunilor spitalicești și a leziunilor, oferind pacienților încrederea că primesc cea mai bună îngrijire posibilă și reducând riscul de a fi readmis la spital după ce primesc îngrijirea de care au nevoie.”

Deși anunțul atribuie Legea de îngrijire accesibilă pentru cea mai mare parte din aceste economii, Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid (CMS) au urmărit în mod activ aceleași obiective din 2008, când Medicare a încetat să plătească spitale pentru a trata anumite infecții dobândite de spitale. În 2011, CMS a anunțat o politică similară pentru Medicaid.

CMS a împins, de asemenea, spitalele să scadă numărul pacienților pe care au trebuit să-i readmită, deoarece sănătatea pacienților s-a agravat după ce au fost externați. În august 2013, Medicare a anunțat o a doua rundă de penalități pentru spitalele americane care nu au redus ratele de readmisie.

Aceste îmbunătățiri reflectă politicile și o colaborare public-privată fără precedent făcută posibilă prin Legea privind îngrijirea accesibilă, cu colaborarea care implică agenții și organizații precum Parteneriatul pentru pacienți, Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid și CDC, a menționat HHS în comunicat de presa. Parteneriatele public-privat lucreaza in colaborare – impreuna cu furnizorii de asistenta medicala – pentru a identifica si raspandi cele mai bune practici si solutii pentru reducerea conditiilor dobandite de spital si a readmisiunilor.

Într-un scurt raport, HHS a menționat, de asemenea, că din 2010 până la sfârșitul anului 2013:

Complicațiile tromboembolice venoase au scăzut cu 12,9% Ulcerele de presiune au scăzut cu 25,2% Pneumonia asociată ventilatorului a scăzut cu 53,2% Căderile și traumele au scăzut cu 14,7%

«Există mai multe de făcut pentru a îmbunătăți siguranța pacienților, inclusiv reducerea în continuare a readmisiunilor, și intenționăm să valorificăm activitatea care a fost deja realizată pentru a face mai multe îmbunătățiri în siguranța pacientului», a concluzionat raportul.

În august 2013, Medicare a anunțat a doua rundă de penalități pentru spitalele naționale, care nu au redus ratele de readmisie.

ACTUALIZARE: Acest articol, publicat inițial pe 7 mai la 12:45 EDT, a fost actualizat cu material nou la 14:54 EDT.

Ultima actualizare 08 mai 2014,

Atunci când pacienții aleg un cadru de îngrijire, principalii factori motivi sunt natura afecțiunilor medicale și caracteristicile pacientului, arată datele din sondaj.

În ultimele decenii, furnizorii de asistență medicală au dezvoltat mai multe alternative la vizitele medicale tradiționale și la camera de urgență, inclusiv centre de îngrijire urgentă, clinici de vânzare cu amănuntul, telemedicină și vizite de sănătate la domiciliu bazate pe aplicații.

Datele sondajului colectate de la peste 5.000 de angajați ai Universității din California, Irvine, arată că pacienții fac alegeri raționale în ceea ce privește setările de îngrijire bazate în mare măsură pe gravitatea stării medicale și pe caracteristicile pacientului, potrivit unei analize publicate în Health Services Research.

„Costurile din buzunar și timpul de așteptare au avut un impact minim asupra preferinței pacientului pentru locul de îngrijire. Alegerile au fost determinate suganorm farmacii în principal de scenariul clinic și de caracteristicile pacientului”, au scris cercetătorii.

Participanților la sondaj li s-au oferit 10 scenarii clinice de severitate variabilă, apoi li s-a cerut să aleagă un cadru de îngrijire preferat. Sondajul a generat mai multe date cheie:

Cei mai mulți participanți la sondaj au ales vizite la cabinetul medicului pentru afecțiuni cronice și vizite la copiii buni. Pentru scenarii clinice severe și sensibile la timp, participanții la sondaj au fost înclinați să aleagă ER sau îngrijiri urgente. De exemplu, 68,9% au ales ER pentru durerea toracică și 41,9% au ales îngrijiri urgente pentru o tăietură profundă. De exemplu, 45,4% au preferat vizitele la cabinetul medicului pentru imunizări. Pentru diaree, părinții au fost mult mai predispuși să „aștepte și să vadă” pentru ei înșiși (29,9%) decât pentru copiii lor (5,8%). Pentru majoritatea părinților, un cabinet medical sau un centru de îngrijire urgentă a fost setarea preferată pentru a lua copiii pentru tratamentul diareei. Creșterile cheltuielilor din buzunar au generat modificări punctuale procentuale cu o singură cifră în preferințele pacientului pentru setările de îngrijire. Pentru vizitele la cabinetul medicului, o creștere cu 20% a costurilor din buzunar a scăzut probabilitatea ca un respondent la sondaj să aleagă această setare cu 3,6 puncte procentuale. Pentru îngrijirea urgentă, o creștere de 20% a costurilor din buzunar a scăzut selecția setărilor de îngrijire cu 1,5 puncte procentuale.

Interpretarea datelor

Rezultatele sondajului pentru costurile din buzunar indică faptul că plătitorii ar trebui să facă modificări semnificative în structurile de beneficii pentru a crește utilizarea alternativelor la vizitele medicale tradiționale la cabinet și ER. Autorul principal al articolului a explicat că plătitorii ar putea face creșteri substanțiale în costurile din buzunar pentru a influența preferințele de stabilire a îngrijirii.

„În cazul în care asigurătorul a dorit să încurajeze vizitele medicilor virtuali, mai degrabă decât să aibă vizite virtuale la costuri egale pentru un cabinet medical real, ceea ce este acum pentru majoritatea angajaților de la Universitatea din California-Irvine, asigurătorul ar putea reduce costul vizitelor virtuale la câteva dolari și crește costul unei vizite efective la birou «, a declarat Dana Mukamel, dr., profesor de medicină, sănătate publică și asistență medicală la UCI.

În plus față de severitatea stării medicale și caracteristicile pacientului, familiarizarea pacientului cu un cadru de îngrijire a fost un factor de preferință semnificativ, a spus ea. „În general, am constatat că oamenii erau mai predispuși să aleagă acei furnizori cu care au avut o experiență în ultimele 12 luni”.

Vizitele de telemedicină au fost o ofertă recentă pentru angajații UCI, care au lucrat împotriva selecției lor în scenariile de îngrijire ale sondajului, dar acest model de preferință se va schimba probabil în timp, a spus Mukamel. «Mă aștept ca pe măsură ce mai mulți oameni dobândesc experiență cu această opțiune, vom vedea mai mulți oameni care fac această alegere.»