Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

Iată patru exerciții cu minge medicinală pe care le poți începe imediat.

Filed in blog | Posted by almayteresa on febrero 27, 2020

Iată patru exerciții cu minge medicinală pe care le poți începe imediat.

Iată patru exerciții cu minge medicinală pe care le poți începe imediat.

Fanteri ale piciorului drept și stâng

Notă: Perioadele de odihnă ar trebui să reflecte volumul (repetările) și intensitatea exercițiului. Măriți durata perioadei de odihnă dacă volumul și/sau intensitatea sunt mari.

Superset combinat unilateral și bilateral al corpului inferior

Alegeți un exercițiu unilateral, cum ar fi o box step-up și alternați-l cu un set de genuflexiuni (exercițiu bilateral) între cele două seturi de exerciții unilaterale. Pentru cei care fac exerciții mai noi, numai greutatea corporală este recomandată pentru box step-up; cu toate acestea, rezistența externă, cum ar fi ganterele portabile, poate fi adăugată pentru clienții intermediari până la avansați.

Exercițiu

Reps

Rezistenţă

Odihnă între seturi

Box Step-up

10 – 15

Greutate corporala

20 – 60 de secunde

Genuflexiune

10 – 15

65 – 85% din 1RM

20 – 60 de secunde

Box Step-up

10 – 15

Greutate corporala

20 – 60 de secunde

Genuflexiune

10 – 15

65 – 85% din 1RM

20 – 60 de secunde

Box Step-up

10 – 15

Greutate corporala

20 – 60 de secunde

Genuflexiune

10 – 15

65 – 85% din 1RM

20 – 60 de secunde

Box Step-up

Circuit combinat de exerciții pentru partea superioară a corpului și exerciții pliometrice

Pentru programare și antrenamente avansate, combinați exerciții unilaterale cu impact redus pentru partea inferioară sau superioară a corpului cu exerciții pliometrice unilaterale. Repetați circuitul de două pastila wortex până la trei ori. Rețineți că perioada de odihnă sugerată include zero. Acest lucru este aplicabil atunci când treceți direct de la un exercițiu la altul pentru a se adapta la nivelul de fitness mai ridicat al unui client.

Exercițiu

Reps

Rezistenţă

Odihnă între seturi

Brațul drept Standing Dumbbell Row

10 – 15

65 – 85% din 1RM

0 – 60 de secunde

Brațul stâng în picioare cu gantere

10 – 15

65 – 85% din 1RM

0 – 60 de secunde

Săritura dreapta Split Squat

10 – 15

Greutate corporala

0 – 60 de secunde

Left Jump Split Squat

10 – 15

Greutate corporala

0 – 60 de secunde

Rând cu gantere în picioare cu un singur braț

Jump Split Squat

Dacă ești un angajator care dorește să crească productivitatea în rândul angajaților, sala de sport poate fi soluția ta. Angajați, luați acele genți de sport cu voi la serviciu.

Un nou studiu publicat în Journal of Occupational and Environmental Medicine a constatat că angajații care au lucrat timp de două ore și jumătate în timpul orelor de lucru s-au simțit mai productivi în orele rămase de lucru decât cei care nu au făcut-o, a raportat Scientific American.

Acest grup a fost comparat cu un al doilea grup care și-a luat și două ore și jumătate de pauză în timpul săptămânii, dar nu a făcut exerciții fizice, și cu un grup de control care nu și-a luat niciun timp liber.

Angajații unei mari organizații publice elvețiane de sănătate dentară s-au auto-raportat apoi cu privire la productivitatea lor și, de asemenea, au calculat numărul de zile de boală pe care le-au folosit după șase și 12 luni.

Grupul care a făcut mișcare a folosit mai puține zile de boală decât cei din celelalte două grupuri și, de asemenea, s-a simțit mai productiv.

Te antrenezi in timpul orelor de lucru? Dacă da, ați descoperit că v-a ajutat productivitatea?

Când majoritatea oamenilor se gândesc la yoga, vin în minte ameliorarea stresului și vindecarea – nu răni.

Dar într-un articol recent de la NYTimes, „Cum Yoga poate distruge corpul tău”, autorul, William J. Broad, a susținut că yoga este periculoasă. El l-a citat pe instructorul Glenn Black, care a spus că majoritatea oamenilor nu ar trebui să facă yoga din cauza rănilor – chiar și accidentului vascular cerebral – pe care le poate provoca.

De înțeles, acest articol a stârnit destulă agitație în comunitatea de yoga și fitness. Și cu subiectul care primește o acoperire extinsă din alte surse de știri, mulți se întreabă acum dacă yoga distruge într-adevăr corpul.

Expertul ACE Fitness, fiziolog în exerciții și profesor de yoga înregistrat cu experiență (E-RYT), Jessica Matthews, a spus că sfatul de a evita complet yoga din cauza posibilelor leziuni fizice nu reușește să privească yoga în mod holistic și precis.

„Asanele sau pozițiile sunt doar unul dintre cele opt membre ale yoga”, a spus ea. Descurajarea oamenilor de a practica yoga – care include moralitatea universală, respectarea personală, exercițiile de respirație și meditația, de exemplu – pentru că puteți fi potențial rănit într-o optime din practică este prea mare, a spus Matthews.

Matthews recunoaște, totuși, că, desigur, este posibil să te rănești atunci când exersezi pozițiile – la fel cum poți să te rănești sau să-ți „distrugi corpul” atunci când alergi, înoți, ridici greutăți sau faci exerciții cu aparatul cardio preferat. .

Cum?

Oricând forma fundamentală a oricărui exercițiu nu este stăpânită înainte de a avansa – ca în acest videoclip viral filmat la o sală de sport Crossfit – riscul de accidentare este mai mare. Așadar, atunci când studenții la yoga neglijează elementele de bază, urmează un instructor care nu folosește secvențierea inteligentă sau trec la ipostaze avansate pentru că toți ceilalți din clasă le țin în brațe, ei se pun în pericol de a suferi răni.

În orice activitate fizică, participanții trebuie să dezvolte mai întâi o bază solidă pentru mișcare, iar instructorii trebuie să acorde prioritate siguranței pentru a evita rănile.

Sfaturile lui Matthews pentru a te împiedica să-ți distrugi corpul. 

Sfaturi pentru studenți:

Verificați ego-ul: Matthews a fost de acord cu Black că studenții nu-și pot lăsa ego-urile în cale, deoarece, dacă o fac, ar putea trece în ipostaze mai avansate înainte de a fi pregătiți.Ascultă-ți corpul: Ascultă-ți cu adevărat corpul, astfel încât să poți fi sensibil la orice strângere sau încordare. Doar pentru că ai făcut o anumită variație a unei poziții într-o zi, este posibil ca corpul tău să nu o poată face în următoarea. Poate fi strâns, așa că poate fi necesar să modificați.Alegeți-vă instructorul cu atenție: asigurați-vă că instructorul dumneavoastră se concentrează pe elementele de bază și predă cursul într-un mod care să permită corpului să se deschidă (secvențiere inteligentă). Și ferește-te de instructorii care te pot împinge să treci în ipostaze avansate atunci când știi că nu ești pregătit – s-ar putea să nu acorde prioritate siguranței atât de mult pe cât ar trebui.

Sfaturi pentru instructori:

Țineți cont de știința exercițiului: chiar dacă nu sunteți un fiziolog profesionist, este important să rămâneți la curent cu știința exercițiului în curs de dezvoltare. Acest lucru vă poate ajuta să vă informați despre riscurile anumitor poziții și dacă ar trebui să le modificați.Secvențiere inteligentă: Folosiți secvențierea inteligentă pentru a vă structura următoarea clasă de yoga, deoarece vă va asigura că elevii dvs. se încălzesc, se deschid și sunt în siguranță pe tot parcursul orei.Adoptă predarea pe mai multe niveluri atunci când este necesar: Deoarece unii începători se pot scurge în clasa ta avansată sau invers, este important să acordați atenție fiecărui student în parte. Deși necesită mai multă atenție, este important să te plimbi și să-i aduci pe elevii care nu ar trebui să fie în ipostaze avansate în poziții de bază. La urma urmei, predarea yoga înseamnă pregătirea studenților pentru succes.

În lunile reci, este ușor să tânjești după soarele cald de vară. Dacă muncești din greu pentru a-ți tonifica secțiunea mediană la timp pentru sezonul costumelor de baie, vrei să fii sigur că cunoști realitatea din ficțiune când vine vorba de gadgeturi, gadgeturi și soluții rapide concepute pentru a reduce grăsimea de pe burtă și pentru a-ți oferi abdominale slabe și sculptate. ți-ai dorit mereu. În sfârșit, adevărul despre ce funcționează și ce nu.

Când începi să antrenezi pe cineva nou, motivația clientului este de obicei destul de puternică. Clienții vă spun obiectivele lor, iar dvs. creați programarea în consecință. Dar poate fi o provocare pe termen lung să păstrezi magia vie de fiecare dată când te întâlnești. Iată patru lucruri pe care clienții le doresc ca formatorii să știe despre ce este nevoie pentru a-i motiva în timpul unei sesiuni.

1. Fii tu însuți

Fiecare antrenor are un stil; nu are rost să încerci să te comporți ca cineva care nu ești. Clienții pot spune dacă te comporți ca o majoretă zbuciumată sau ca un antrenor rah-rah atunci când nu se potrivește cu personalitatea ta. De fapt, încercând să fii cineva care nu ești, te poate face să pari fals, ceea ce nu este foarte motivant.

Clienții vor răspunde mai bine la adevăratul dvs. față de un act despre modul în care credeți că ar trebui să se comporte un trainer motivant. Asta nu înseamnă că personajul „antrenor” pe care îl prezinți într-o sesiune de antrenament personal trebuie să fie exact așa cum te-ai comporta acasă cu familia și prietenii. Când porți pălăria de antrenor personal, este firesc să portretizezi o versiune mai energică a ta. De fapt, clienții apreciază asta, atâta timp cât este autentic.   

2. Nu numărați doar repetari

Este datoria unui antrenor să numere repetări, să observe tehnica clienților și să formeze corecte. Dar dacă asta este tot ce se întâmplă într-o sesiune, cât de plictisitor! Scopul să comunice dincolo de tehnic. Când am început ca instructor de fitness, m-am mândru de faptul că eram mereu în ritm cu muzica și știam cum să remarc clar modelele de exerciții (lucruri tehnice). Cu experiență, mi-am dat seama că nimănui din clasele mele nu îi pasă prea mult de asta. Au ajuns să fie motivați.

Același lucru este valabil și pentru antrenamentul personal. Numărați repetările și formați corect atunci când este necesar, dar și laudele și împărtășiți informații despre ceea ce face un exercițiu. Oprește-te o clipă pentru a discuta ici și colo. Acest tip de motivație socială interactivă ar putea fi ceea ce îi face pe mulți dintre clienții tăi să revină.

3. Aflați ce dorește fiecare client

Gândiți-vă la clienții pe care i-ați văzut cel mai recent. Ce motive ți-au dat pentru a-ți dori să te antrenezi? Când vine vorba de motivație, aceste obiective individuale ar trebui să fie în centrul atenției atunci când vă întâlniți cu un client.

Evitați presupunerile despre ceea ce îi face pe oameni să bifeze. În ciuda stereotipurilor, nu tuturor clientelor le pasă dacă arată bine în costum de baie. Chiar dacă multora le pasă de acest lucru, un simplu „Continuați!” s-ar putea să nu fie ceea ce îi face să treacă prin ultimele repetări ale unui set dificil. Sapă mai adânc. Sezonul costumelor de baie ar putea face acest lucru pentru unii clienți, dar de multe ori există ceva mai semnificativ la care poți accesa.

Dacă nu sunteți sigur ce indicii vor funcționa cel mai bine, întrebați. Rugați un client să-și imagineze ce gânduri și obiective îl vor împinge cu adevărat atunci când se simte deosebit de obosit în timpul unui exercițiu. Apoi folosiți indicii motivaționale cu clientul care reflectă acele gânduri și obiective.  

4. Angajează-te în moment

Clienții pot simți când nu ești prezent la sesiunea de antrenament. Dacă mintea ta rătăcește mereu sau ai prefera să te uiți la alți oameni în sală, ei o vor simți. Chiar dacă crezi că un client nu poate vedea ce faci, probabil că știe că te joci în secret cu telefonul tău în timp ce își dă fundul la burpee. Când nu vă manifestați interesul pentru sesiune, cum vă așteptați să facă clienții? 

O modalitate evidentă de a demonstra că ești concentrat pe clienți este să te uiți la ei atunci când fac sport. Rămâneți implicați în acest moment și clienții dvs. vor dori să facă același lucru, pentru dvs. și pentru ei înșiși.

Cercetările recente ar putea sugera că antrenamentul în timpul orelor de lucru poate crește productivitatea, dar știm cu toții că este greu să-ți ții de rutina obișnuită în timpul unei călătorii de afaceri.

Nu toate hotelurile au o (exces) sală de fitness și, dacă preferați să vă antrenați în intimitate, această opțiune nu este întotdeauna posibilă – cu excepția cazului în care v-ați împachetat propriul echipament portabil.

Vremurile s-au schimbat: adăugați o bandă de alergare pliabilă, o bicicletă pliabilă, DVD-uri de yoga și pilates și covorașe în meniul room service. Este posibil ca aceste opțiuni să nu apară de fapt în meniul room service, dar Reuters raportează că hotelurile, precum Ritz-Carlton Hotel Company, vor aduce echipamente în camera unui oaspete, la cerere.

Dacă recunosc un model pe care îl solicitați de obicei un anumit echipament, îl vor avea în camera dvs. la sosire. Acum, asta e room service.

Alte lanțuri hoteliere, precum The Kimpton și Sheraton Hotels Stațiunile își extind, de asemenea, facilitățile din cameră și din sala de sport din cauza cererii mari.

Călătorul de afaceri din ziua de azi este mai interesat să-și mențină echilibrul dintre muncă și viață, respectând regimul de antrenament, mai degrabă decât doar să vină și să ia masa.

Așadar, adăugați cursuri de yoga de 24 de ore pe canale, curse de grup sponsorizate de hotel, închirieri de biciclete și chiar haine de gimnastică la opțiunile posibile data viitoare când vă planificați programul de antrenament de călătorie.

Pentru mai multe informații despre fitness și călătorii, citiți ACE FitFact™, „Travel Fitness: Un plan de acțiune pentru a vă menține activ”. Și vrei să știi cum CEO-ul ACE, Scott Goudeseune, rămâne sănătos pe drum? Citiți propriul său Top 25 de sfaturi.

[prin Reuters]

Dacă faci parte dintr-un club de sănătate, știi cât de frustrant poate fi când te-ai așezat în trafic să ajungi la sală pentru antrenament, doar pentru a găsi că este atât de aglomerată încât nu poți accesa echipamentul tău preferat. Aparatul sau banca pe care ați vrut să o utilizați are deja cineva transpirat pe ea, așa că vă uitați în jur pentru a vedea dacă puteți observa una dintre acele piese de echipament care par să fie trecute cu vederea de majoritatea iubitorilor de sală. În aproape fiecare centru de fitness, există „jucării uitate” – piese de echipamente care sunt disponibile în mod frecvent – ​​care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele, dar pur și simplu nu sunteți sigur cum să le folosiți. Iată o listă de echipamente care sunt adesea trecute cu vederea sau folosite greșit de către consumatorul tipic de cluburi de sănătate, dar care vă pot oferi totuși un antrenament grozav.

Echipamente

Ergometru pentru partea superioară a corpului

Majoritatea cluburilor de sănătate au cel puțin una dintre aceste aparate ascunsă undeva în zona cardio. Arată ca un set de manivele de bicicletă pe un suport pe care îl folosești cu brațele în loc de picioare. \ Folosirea brațelor pentru exerciții aerobice poate îmbunătăți densitatea mitocondrială în mușchii implicați, ceea ce este important pentru sănătatea celulelor, contribuind în același timp la consumarea energiei pentru pierderea în greutate. Data viitoare când îți vei ocupa piesa cardio preferată, stai doar cinci minute pe ergometrul pentru partea superioară a corpului și îți vei crește ritmul cardiac în cel mai scurt timp. 

Aparat de vasle

Aparatele de vâsle de interior au devenit mai populare în ultimii ani, dar este încă una dintre cele mai trecute cu vederea echipamentele de fitness, în ciuda faptului că este o modalitate eficientă de a efectua antrenament cardiovascular pentru întregul corp. Unul dintre avantajele interesante ale acestui aparat este că vă puteți măsura antrenamentul fie în wați (putere), calorii (energie), distanță (metri) sau timp, ceea ce vă oferă o varietate de opțiuni pentru măsurarea performanței. Urmărirea câți metri puteți vâsli sau câte calorii cheltuiți într-o anumită perioadă de timp vă oferă feedback direct pentru a vă monitoriza progresul. Pentru a obține cele mai mari beneficii de la aparatul de vâsle, forma corectă este esențială, așa că nu ezitați să cereți îndrumări unui membru al personalului de fitness cu privire la utilizarea corectă a acestui aparat. 

Mingi medicinale

Mingea medicinală este una dintre cele mai subutilizate sau utilizate greșit echipamente din sala de sport. Abordarea tradițională a antrenamentului este de a face o mișcare sau exercițiu pentru fiecare parte a corpului la un moment dat. Deși această abordare funcționează bine pentru persoanele care se antrenează pentru un concurs de tip culturism, nu este o utilizare eficientă a timpului pentru o persoană obișnuită. Un beneficiu al folosirii unei mingi medicinale este că vă permite să efectuați o mare varietate de mișcări multiplanare cu rezistență, ceea ce este esențial pentru dezvoltarea forței într-un număr de mușchi în același timp. Mingea medicinală este, de asemenea, extrem de portabilă și necesită doar o cantitate minimă de spațiu. A învăța cum să-l folosești corect îți poate oferi opțiuni atunci când sala de sport este aglomerată sau dacă vrei să faci un antrenament rapid acasă. Iată patru exerciții cu minge medicinală pe care le poți începe imediat. 

Masina de cablu

Majoritatea cluburilor de sănătate au aparate de cablu cu scripete care pot fi reglate la o varietate de înălțimi diferite. Din păcate, ele sunt folosite în primul rând pentru doar trei exerciții: împingeri ale tricepsului, muște în piept și abdomene în genunchi.