Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

Una dintre cele mai sănătoase băuturi din lume este Matcha.

Filed in blog | Posted by almayteresa on mayo 20, 2021

Una dintre cele mai sănătoase băuturi din lume este Matcha.

Una dintre cele mai sănătoase băuturi din lume este Matcha.

Povești înrudite Longevitatea nu se referă la a trăi atât timp cât poți – este vorba despre o calitate a vieții înaltă de -a lungul bătrâneții. Și una dintre cele mai bune metode de a îmbunătăți longevitatea este prin ceea ce mănânci și bei. Dr. David Sinclair, doctor, profesor de la Harvard de anti-îmbătrânire și autor al Lifespan, a luat recent pe Instagram pentru a-și împărtăși băutura fierbinte la alegere: Matcha. Matcha se face prin măcinarea frunzelor de ceai verde într -o pulbere și a fost servită în Japonia, China și Coreea încă din secolul al XII -lea. Creditele Dr. Sinclair fiind transformate recent pe Matcha și beneficiile sale de stimulare a longevității de către nutriționistul Serena Poon.

Legătura dintre matcha și longevitate se află în abundența de antioxidanți a ceaiului, dar dr. Sinclair spune că nu este chiar cea mai bună superputere a ceaiului. Una dintre cele mai sănătoase băuturi din lume este Matcha. Dar nu din cauza antioxidanților. Din cauza moleculelor speciale de plante pe care le -am numit Xenohormetine, făcute atunci când plantele sunt cultivate în condiții adverse, spune el în postul său de Instagram. Când le ingerăm, ne prezintă apărările de supraviețuire care luptă împotriva bolilor și îmbătrânirii. Matcha este crescut la umbră, care subliniază plantele și îi determină să facă compuși activi, explică dr. Sinclair.

Vizualizați această postare pe Instagram

o postare împărtășită de David Sinclair (@DavidSinclairPhd)

Băutura matcha are multe beneficii pentru sănătate. Ajută la protejarea rinichilor, la îmbunătățirea memoriei și la scăderea inflamației. Matcha are, de asemenea, o concentrație mare a unui compus numit Epigallocatechin Gallat (ECGC). Concentrația de EGCG de la matcha este de 137 de ori mai mare decât China Green Tips Green Tea și mai mare de trei ori mai mare decât cea mai mare valoare de literatură pentru alte ceaiuri verzi, spune Dr. Sinclair. EGCG ajută la prevenirea deteriorării celulelor și la încetinirea îmbătrânirii.

povești conexe În timp ce nimic nu poate lua în întregime locul sesiunii de masaj-masaj care induce binecuvântarea pe care o obțineți în timpul unei întâlniri cu coafura dvs., anumite produse vă pot face cel puțin părul la fel de bun în propria baie-nu există nicio călătorie la salon necesar.

Dacă aveți instrumentele potrivite și produsele potrivite, orice este posibil acasă, spune Courtney Resch, hairstylist și fondatorul Ashen Salon din La Jolla, CA. Da, este uimitor să intri pentru a -ți vedea stilistul, dar dacă, din anumite motive, nu poți, nu fi intimidat de acest proces!

pentru a ajuta la realizarea procesului cât mai ușor (și neintimidant!) Deși unele dintre alegerile ei sunt pe partea mai prețioasă, merită banii, spune ea. Și veți economisi banii de la a ieși și de a -ți face părul în timp. Continuați să derulați pentru a-și face față favelor.

amabilitatea mărcii Dyson Air Wrap-549,00 USD

Acest instrument sfânt, must-have de stil este pe lista de favorite a Resch. „Dacă veți investi în vreun instrument de păr sau produs, acesta trebuie să fie învelișul de aer”, spune Resch. „Este un uscător de suflare, o perie rotundă și fier de curling într -unul. Este cel mai apropiat pe care îl poți veni la obținerea unui stil de salon acasă și singurul instrument de păr All-in-one. Peria de uscător prietenoasă cu bugetul, Resch spune că aceasta este excelentă. „Este o legătură pentru cei care doresc să facă o lovitură de perie rotundă umedă-uscată; De fapt, nu puteți face acest lucru cu învelișul de aer ”, spune Resch, adăugând că trebuie să vă uscați mai întâi părul, apoi să folosiți o perie rotundă cu instrumentul Dyson. „Instrumentul Drybar vă ajută să săriți acel pas suplimentar. Este super ușor de utilizat, de o calitate foarte bună și merită fiecare ban. ”

Cumpărați acum Oribe Dry Texturizing Spray-49,00 USD

„ Îmi place asta pentru că este un alt produs all-in-one ”, spune Resch. „Este un șampon uscat întâlnește ceară de aer aerosol și creează textură și volum pentru stilul tău. Poate fi folosit pe părul curat sau murdar, uscat sau umed! ”

Magazin acum povești înrudite Să permitem ca mentalitatea „fără zile de odihnă” să fie un lucru al trecutului, nu -i așa? Această tendință de fitness nu s -a terminat; De asemenea, este destul de dăunător. „A lua zile libere pentru a permite o recuperare a mușchilor amănunțiți este la fel de importantă ca și antrenamentul în sine”, spune antrenorul Ella Magers. „Oamenii care se ocupă,„ No Days Off! ”, Pot să sune hardcore, dar, în realitate, [sunt o rețetă] o rețetă pentru răni, un sistem imunitar scăzut și antrenamente mai puțin eficiente. Ea spune că depășirea este contraproductivă.

Din fericire, mulți antrenori recomandă o alternativă: Regula 5: 2. Asta înseamnă cinci zile în urmă, două zile libere. Iată de ce luarea a două zile întregi de odihnă și recuperare vă ajută starea generală. „Mușchii noștri au nevoie de timp pentru a se construi din micro-tearele care apar în timpul sesiunilor de antrenament, deci este de fapt perioada de recuperare în care este creat mușchiul slab”, spune Magers. „Mulți antrenori spun că două zile de odihnă și recuperare în fiecare săptămână vă vor ajuta să vă maximizați rezultatele, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.”

Onyx Trainer Personal Cameron Countryman adaugă că luarea zilelor libere face mai ușor să păstreze păstrarea este mai ușor de păstrat Un program de antrenament obișnuit. „Înțelesul mai important din spatele regulii 5: 2 este că ne ridicăm și adăugăm mișcare la rutinele noastre zilnice”, spune el. „Mulți profesioniști de fitness și sănătate recomandă regula 5: 2, deoarece ne ține pe țintă pentru a ajunge la 150 de minute de activitate aerobă pe săptămână; Cinci zile de aproximativ 30 de minute de exercițiu. ”

El observă că puteți să vă gândiți cu intensitatea și tipul de antrenament, în funcție de experiența și nivelul dvs. de confort. „De exemplu, cei care participă la exerciții fizice cu o experiență intermediară până la avansată ar trebui să se concentreze pe două -trei zile de antrenament de forță, două -trei zile de cardio și două zile de odihnă sau recuperare activă, spune el.

povești conexe În zilele noastre cele mai aglomerate, ritualurile noastre de îngrijire a pielii de dimineață și de seară sunt adesea singurele acte de îngrijire de sine la care trebuie să participăm. Și Prima, brandul din spatele unei linii de produse de îngrijire a pielii care se referă la stres, consideră Că de data aceasta este prețioasă și ar trebui folosită nu numai pentru a promova pielea sănătoasă și fericită, dar și pentru a valorifica o minte pașnică.

„Am ajuns la un punct radical de basculare în istorie”, se arată într -o declarație pe site -ul Prima. „Impactul devastator pe care stresorii de tot felul îl au asupra minții, corpurilor, comunităților și mediului pur și simplu nu poate fi refuzat.” Întemeiate pe principiile conectivității, toate produsele Prima sunt concepute pentru a restabili echilibrul la sine. Fondatorii mărcii consideră că echilibrarea propriei minți și a corpului, „are un impact profund și de durată asupra oamenilor și a lumii din jurul nostru.”

Îngrijirea pielii Prima este alimentată de botanice active și de cânepă CBD. Create pe fermele partenere ale mărcii din Oregon, aceste plante se nasc și trăiesc în aer liber – mai degrabă decât în ​​sere – unde sunt hrănite de lumina soarelui, lumina lunii, vânt și alte bioritmuri sezoniere. Acest lucru, spune brandul, ajută la livrarea „materiei prime dinamice dinamice de cea mai înaltă calitate” la formulele sale.

a trecut puțin peste trei ani de la factura fermă 2018 a eliminat cânepa din lista de droguri din Lista 1 în mijlocul unui Furry de cercetare care sugerează CBD-un compus care nu este intoxicant găsit în cânepă-poate avea proprietăți care respectă stresul. Deși aceste studii nu au fost concludente, există o mulțime de dovezi anecdotice că multe persoane cu anxietate au găsit alinare prin utilizarea CBD topică.

povești conexe Există doar ceva despre blenderul care face ca ingredientele care sunt bune pentru ca corpul tău să aibă un gust și mai bun pe gustul tău. De la scufundări până la supe până la favoritul nostru personal – smoothie -ul – ingredientele care se ridică este o modalitate sigură de a face o băutură delicioasă cremoasă, netedă și uniformă, cu zero. Și spre deosebire de sucuri, amestecarea nu va elimina niciunul dintre beneficiile nutritive (privind -o, fibră) din băutură. Dimineața, după-amiaza sau seara, nu există nici o pictură mai bună decât un smoothie rece de gheață sorbit printr-o paie care a durat toate cele 90 de secunde pentru a se pregăti.

În plus față de comoditatea lor, smoothie-urile prezintă, de asemenea, o oportunitate ușoară de a încadra alimente mai sănătoase pentru inimă, bogate în antioxidanți în dieta dvs., în special produse proaspete sau congelate. Având în vedere că principalul ingredient al majorității smoothie-urilor tinde să fie un fruct sau o legumă, multe dintre aceste băuturi sunt antiinflamatoare în mod natural, umplute cu fibre și ambalate cu vitamine și minerale importante care sunt excelente pentru sistemul dvs. cardiovascular. În special, abundența de vitamina C și vitamina A (sub formă de beta-caroten) în fructe de citrice, căpșuni, mango și mai mult servesc ca antioxidanți cheie, care ajută la reducerea acumulării plăcii rezultate din colesterol, prevenind astfel bolile de inimă, astfel ca ateroscleroză. Alte ingrediente cheie de smoothie – în special iaurt și kefir – sunt mari surse de probiotice, care vă ajută să mențineți un microbiom intestinal echilibrat. Sănătatea intestinului este o parte importantă a menținerii unui sistem imunitar puternic și a fost legată de combaterea simptomelor depresiei, anxietății și a scăderii riscului de boli cronice, inclusiv a bolilor de inimă.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Una dintre cele mai simple și mai restaurative bucurii din timpul iernii este pășirea într-un duș aburit și fierbinte pentru a se recupera de la temperaturile de răcire a oaselor din exterior. Dar dacă dezghețați în acest fel, puneți întrebările: ar trebui să vă spălați părul de fiecare dată pentru a porni robinetele?

totul se reduce la învățarea cât de des să vă spălați părul în timpul iernii . Având în vedere acest lucru, continuați să citiți pentru a afla cum să vă reglați rutina de duș în lunile mai reci ale anului, potrivit coafurilor.

spălați -vă părul de 1 până la 4 ori pe săptămână, în funcție de tipul de păr

Sarah Lund, o coafor principal, artist de sesiune și educator pentru Kevin.Murphy, spune că este o practică bună pentru a reduce numărul de ori pe care îl speli părul în timpul iernii din două motive. În primul rând, părul este mai predispus la uscare iarna, așa că doriți să evitați să -l expuneți în alte condiții de uscare pe care le puteți controla (adică: apă caldă). În al doilea rând, dacă nu vă spălați părul, nu va trebui să -l încălziți în stil, ceea ce spune că poate fi în special uscat, mai ales pe șuvițe deja susceptibile.

Asta a spus, Lund nu crede Că există un singur număr magic pentru cât de des să spălați părul în timpul iernii. „Fiecare cap de păr este diferit la fel cum fiecare persoană are gusturi diferite”, spune ea. „În mod ideal, părul gros, grosier sau ondulat trebuie spălat de una până la două ori pe săptămână (poate chiar mai puțin!) Și texturi de păr fine, [subțiri] pot întinde spălările de două până la patru ori pe săptămână.”

Lund spune că este important să nu reduceți doar cât de des vă spălați părul, ci și pentru a adapta procesul de duș. „Cel mai bine este să evitați apa foarte caldă”, spune ea, remarcând să se lipească de apă care este călduroasă atunci când clătiți șamponul și balsamul. În plus, ea spune să aleagă produsele corespunzătoare. „Căutați hidratare și umiditate (acest lucru poate fi diferit de rutina dvs. de verii pentru îngrijirea verii)”, recomandă ea. „Folosiți întotdeauna șampoane fără sulfat-Sulfatele pot fi prea dure pentru păr, în special iarna.”

Kevin.Murphy Hydrate-Me Wash + Rinse Duo-80,00 USD Magazin acum

Scădeți o altă zi sau două de spălare pe săptămână dacă locuiți în climele mai reci

Howard McLaren, stilistul bărbaților celebri și co-fondatorul R+Co, spune că climatul în care trăiți joacă un rol, de asemenea . La urma urmei, nu toată lumea experimentează iarna la fel ca și cei din nord -est sau de -a lungul marilor lacuri. Având în vedere acest lucru, el spune că, dacă pielea ta devine în mod regulat uscată iarna, este sigur să presupui că și părul tău face. Ca atare, el recomandă să vă reduceți regimul de spălare a părului cu o zi sau două. Și când vă spălați, rămâneți la un regim de hidratare. „Pentru cei din climele mai reci, este important https://harmoniqhealth.com/ro/tonerin/ să vă amintiți să adăugați umiditate părului dvs. în lunile de iarnă, în același mod în care vă tratați regimul de îngrijire a pielii în mod diferit în sezoane diferite.”

povești conexe Este de așteptat ca dezvoltarea aromelor profunde, complexe, care sunt semnul distinctiv al unui bol de curry de top să necesite, în general, ore pentru a se dezvolta și o cantitate decentă de babysitting. Acest lucru nu se aplică acestei rețete de curry. Din mintea creativă a dieteticianului, a dezvoltatorului de rețete și a bloggerului alimentar al dieteticienilor reali de alimente, Stacie Hassing, RDN, LN, vine un curry de cartofi dulci gata de iarnă, care se reunesc în mai puțin de 30 de minute și poate fi preparat într-un singur Pot – un vas instant, pentru a fi exact. Și mai bine, cu o ștampilă de aprobare a unui RDN, știți că veți primi o mulțime de proteine, fibre și vitamine și minerale care promovează sănătatea în fiecare mușcătură.

Curry este, până la urmă, incredibil de bogat în nutrienți. De exemplu, turmericul, un ingredient principal în pulberea de curry, este bogat în proprietăți antiinflamatorii și antioxidanți, spune Hassing. Cayenne Pepper, care oferă acestui fel de mâncare un delicios strat suplimentar de condimente, a fost, de asemenea, asociat strâns cu longevitatea. De fapt, un studiu din 2015 realizat de Harvard și China Național pentru controlul și prevenirea bolilor a sugerat că consumul de alimente picante șase sau șapte zile pe săptămână, chiar dacă o singură dată pe zi, a scăzut ratele mortalității în rândul participanților cu 14 %.

Aflați mai multe despre beneficiile care stimulează longevitatea Turmeric conform unui RD din acest videoclip:

Povești conexe Așa că multe dintre cele mai memorabile mese de vară sunt o oda pentru sezonul de tomate. Salsa proaspăt confecționată, salată capreză stropită cu ulei de măsline, felii groase deasupra burgerilor la grătar … Fructul (da, fructele) este la fel de emblematic pentru sezon porumb dulce.

O întrebare presantă, cu toate acestea: de ce sunt roșiile roșii suculente peste tot în vară, dar vărul lor, roșii uscate la soare, sunt complet trecute cu vederea? Cu un profil de textură și aromă complet diferită, ele aduc ceva diferit pe masă (literalmente) decât roșiile obișnuite, deși sunt la fel de delicioase. De asemenea, sunt incredibil de hrănitoare-gândiți-vă la roșii uscate la soare ca văr mai concentrat al celor proaspete. Conținutul lor de potasiu este un exemplu primordial: o singură porție (o cană) de roșii uscate la soare are 39 la sută din aportul zilnic recomandat de potasiu, ceea ce este esențial pentru contracția musculară și transmiterea impulsurilor nervoase. De asemenea, au o concentrație foarte mare de licopen, un antioxidant puternic, care vă poate ajuta să vă protejați pielea de soare și să neutralizeze radicalii liberi și să reducă inflamația din organism. O cană de roșii uscate la soare oferă 23 la sută din aportul zilnic recomandat de vitamina C și 16 la sută din vitamina A, de asemenea.

și poate mai important, fie că sunt pliați în paste de vară, salate sau produse coapte, roșiile uscate la soare izbucnesc cu o aromă vibrantă de tartă dulce, care se îmbunătățește cu fiecare mușcătură masticabilă.

Puteți cumpăra roșii uscate la soare la magazin (sunt de obicei zdrobite sau ambalate) sau le puteți face singur acasă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu feliați roșiile în jumătate – roșii, struguri sau roșii de grădină, toate funcționează de minune – și așezați -le pe o tavă de copt.