Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

O altă barieră în calea intervenției chirurgicale care afirmă sexul pentru persoanele transgender: obezitatea

Filed in blog | Posted by almayteresa on febrero 17, 2020

O altă barieră în calea intervenției chirurgicale care afirmă sexul pentru persoanele transgender: obezitatea

O altă barieră în calea intervenției chirurgicale care afirmă sexul pentru persoanele transgender: obezitatea

Ei au spus că au raportat cazul pentru a ajuta medicii de urgență "apreciați această boală și luați-o în considerare atunci când este adecvat din punct de vedere clinic."

Aveți un sfat pentru un studiu cu vitamina D? Trimiteți-i un e-mail lui Kristina Fiore la k.fiore@medpagetoday.com. De asemenea, puteți prinde hrana noastră cu vitamina D pe Twitter, @vitaminDblog.

Alte acoperiri de pe blogul Vitamina D:

Revizuirea atrage un potop de scrisori către jurnal

Ioannidis Paints Bleak Picture

Anafilaxie legată de statutul D?

D nu are niciun efect asupra depresiei

Pacienții cu diabet de tip 2 care au participat în 6 săptămâni la programul de exerciții de intensitate ridicată CrossFit au raportat pierderea în greutate, îmbunătățirea măsurilor cardiovasculare și au crescut semnificativ sensibilitatea la insulină. (Fiziologie experimentală)

Și pentru femeile cu predispoziție genetică la obezitate, un studiu efectuat pe peste 8.000 de femei aflate în postmenopauză a constatat că activitatea fizică poate atenua acest risc crescut. Efectul a fost cel mai pronunțat în rândul celor din vârsta de 70 de ani și peste. (Menopauza)

Scoția a anunțat planuri de reducere a obezității la jumătate până în 2030 prin implementarea la nivel național a etichetării caloriilor, prin comercializarea alegerilor alimentare sănătoase și prin legislație privind junk food și băuturi – o propunere ar interzice anunțurile televizate înainte de ora 21:00. (Timpurile)

Societatea de menopauză din America de Nord (NAMS) a colaborat cu Societatea Internațională pentru Studiul Sănătății Sexuale a Femeilor în lansarea de noi recomandări pentru gestionarea sindromului genito-urinar al menopauzei (GSM) la femeile cu cancer de sân. "Până când nu vor fi întreprinse studii suplimentare în acest domeniu, sperăm că aceste recomandări consensuale vor oferi încredere suplimentară clinicienilor să avanseze cu opțiuni de tratament care să ofere o ușurare femeilor de simptomele GSM," a declarat JoAnn Pinkerton, MD, director executiv al NAMS. (Menopauza)

Un nou studiu a constatat că depresia majoră activă la bărbați poate împiedica șansele de sarcină non-FIV în rândul cuplurilor cu probleme de fertilitate. "Studiul nostru oferă pacienților cu infertilitate și medicilor acestora informații noi de luat în considerare atunci când iau decizii de tratament," a spus Esther Eisenberg, MD, de la Fertilitatea și Infertilitatea Filiala a Institutului Național de Sănătate a Copilului și Dezvoltare Umană. (Fertilitate și sterilitate)

FDA a aprobat o nouă aplicație prescurtată de medicament pentru o versiune generică a Welchol – comprimate clorhidrat de colesevelam – care are indicații pentru îmbunătățirea controlului glucozei și reducerea colesterolului. (Revista MD)

American Diabetes Association (ADA) a aplaudat implementarea politicii naționale de etichetare a meniului, care a intrat în vigoare la începutul acestei luni. "Accesul la informații nutriționale suplimentare, în primul rând grame de carbohidrați într-o masă sau alimente pregătite urotrin compozitie, este esențial pentru persoanele cu diabet zaharat," a declarat LaShawn McIver, MD, MPH, vicepreședintele senior pentru afaceri guvernamentale & Pledoarie la ADA.

Oramed Pharmaceuticals a început recrutarea pentru cel mai mare studiu clinic pentru a testa o pastilă de insulină orală după ce a primit undă verde de la FDA. Studiul va include 240 de pacienți cu diabet zaharat de tip 2.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Sanofi a declarat că FDA a aprobat o indicație extinsă pentru injecția cu insulină glargină (Toujeo) pentru a include pacienții pediatrici cu diabet de tip 1 și tip 2 cu vârsta de 6 ani și peste.

Consumul de timp limitat a ajutat persoanele cu sindrom metabolic să piardă în greutate și să-și îmbunătățească profilurile metabolice. "Le-am spus oamenilor că pot alege când își iau masa, atâta timp cât au rămas în intervalul de 10 ore," a declarat co-autorul studiului, Satchidananda Panda, dr., de la Institutul Salk, într-o declarație. (Metabolism celular)

FDA a anunțat că testează eșantioane de metformină în SUA pentru posibila contaminare cu NDMA. (Bloomberg)

Discordanță mare observată între simptomele acromegaliei raportate de pacienți și cele percepute de furnizori. (Hipofizare)

Asociația Americană a Endocrinologilor Clinici (AACE) și Colegiul American de Endocrinologie și-au actualizat ghidurile de practică clinică pentru gestionarea deficitului de hormon de creștere la adulți și pacienți care trec la îngrijirea adulților. (Practică endocrină)

New York City are în vedere interzicerea chitanțelor de hârtie acoperite cu BPA sau BPS din cauza problemelor de sănătate, inclusiv a prejudiciului asupra fertilității. (NBC New York)

Femeile aflate în postmenopauză care dormeau mai puțin de 5 ore pe noapte aveau un risc de aproape două ori mai mare de osteoporoză a șoldului și a coloanei vertebrale. (Reuters)

O altă barieră în calea intervenției chirurgicale care afirmă sexul pentru persoanele transgender: obezitatea. (Practică endocrină)

Ultima actualizare 06 decembrie 2019

Receptorul nuclear Rev-erb-alfa leagă rețelele circadiene și termogene prin reglarea grăsimii brune și poate face lumină asupra fiziologiei obezității, sugerează noile cercetări pe animale.

Rezultatele cercetărilor efectuate la șoareci, publicate online în revista Nature, identifică o susceptibilitate circadiană nerecunoscută anterior la frig, care ar putea avea implicații pentru prevenirea obezității și a numeroaselor sale comorbidități, Mitchell A. Lazar, MD, dr., Al Institutului pentru diabet. , Obezitate și Metabolism la Școala de Medicină Perelman, Universitatea din Pennsylvania, a declarat pentru MedPage Today.

Rev-erb-alfa, cunoscut și sub numele de Nr1d1, este o componentă a ceasului circadian care modulează metabolismul hepatic al lipidelor și glucozei, dezvoltarea celulelor grase și răspunsul inflamator în macrofage.

Echipa de cercetare a Universității din Pennsylvania a arătat modul în care ritmurile temperaturii corpului sunt sincronizate, menținând în același timp capacitatea de a se adapta la modificările temperaturilor mediului pe o perioadă de 24 de ore.

Rev-erb-alpha Ups Capacitate de exercițiu

În iulie anul trecut, un grup diferit de cercetători au raportat că Rev-erb-alfa a crescut activitatea metabolică a mușchilor scheletici și a permis șoarecilor să ruleze cu 50% mai mult și mai mult, sugerând că activarea farmacologică a Rev-erb-alfa poate fi o abordare promițătoare pentru tratament a bolii musculaturii scheletice cu capacitate de efort compromisă.

Lazar a spus că, în timp ce molecula Rev-erb-alfa, care a fost descoperită în laboratorul său, are efecte pozitive asupra mușchiului, pare să aibă efecte dăunătoare în anumite circumstanțe în grăsimea brună – cel puțin la șoareci.

Timp de aproape 300 de ani, temperatura corpului a fost recunoscută ca având un ritm circadian, temperaturile corpului la animale atingând cele mai ridicate niveluri în timp ce sunt treaz și cele mai scăzute niveluri în timp ce dorm.

Dar mecanismul responsabil pentru coordonarea ritmului temperaturii corporale și a adaptabilității la provocările de mediu a fost puțin înțeles.

În lucrarea lor recent publicată, echipa lui Lazar, inclusiv autorul principal Zachary Gerhart-Hines, dr., Arată că Rev-erb-alpha este un jucător cheie în modul în care ritmurile temperaturii corpului sunt sincronizate și că efectele sale au fost produse în principal prin reglarea circadiană în adiposul brun. țesut.

Pentru a examina rolul receptorului nuclear în grăsimea brună, cercetătorii au expus șoarecii normali și șoarecii genetici care nu au proteina Rev-erb-alfa la provocări reci în diferite momente ale zilei.

Au descoperit că:

Șoarecii expuși la frig s-au descurcat considerabil mai bine la ora 05.00 când Rev-erb-alpha abia se exprima decât la ora 17:00 când Rev-erb-alpha era abundent. Ștergerea Rev-erb-alfa a îmbunătățit semnificativ toleranța la frig la ora 17:00, indicând faptul că depășirea represiunii dependente de Rev-erb-alfa a fost o caracteristică fundamentală a răspunsului termogen la frig. Inducerea fiziologică a proteinei 1 de decuplare (Ucp1) de temperaturi scăzute a fost precedată de o reglare rapidă a Rev-erb-alfa în țesutul adipos maro (BAT). Rev-erb-alfa a reprimat Ucp1 într-o manieră autonomă a celulelor maro-adipoase, iar nivelurile BAT Ucp1 au fost mai mari la șoarecii Rev-erb-alfa-nul, chiar și la termoneutralitate.

Șoarecii modificați genetic nu au prezentat ritmurile normale ale temperaturii corpului și ale activității grăsimii brune.

"Astfel, Rev-erb-alfa acționează ca un punct focal termogenic necesar pentru stabilirea și menținerea ritmului temperaturii corpului într-un mod care este adaptabil cerințelor de mediu," au scris cercetătorii.

Lazar a spus că descoperirea împlinește aproape 300 de ani de gândire la modul în care temperatura corpului este controlată pe cap și oferă o nouă cale de cercetare pentru terapiile de slăbire.

Temperaturile mai scăzute ale corpului în timpul somnului ar fi putut aduce un avantaj evolutiv prin păstrarea rezervelor de energie atunci când alimentele erau rare, dar astăzi este mai probabil să contribuie la obezitate.

"Dacă am avea un medicament care crește temperatura corpului noaptea – în momentul în care grăsimea brună este natural scăzută – oamenii ar arde teoretic mai multe calorii noaptea și ar pierde în greutate," Spuse Lazar.

El a adăugat că vor fi necesari mulți ani de cercetare pentru a determina dacă un astfel de medicament este posibil.

"Ceea ce putem spune este că oamenii de știință americani au împins plicul asupra cunoștințelor noastre despre ceea ce reglementează fiziologia noastră de bază," el a spus. "Acestea sunt lucruri pe care credeam că le înțelegem, dar acum 300 de ani mai târziu ne dăm seama că mai sunt multe de știut."

Ultima actualizare 25 noiembrie 2013

Dezvăluiri

Această cercetare a fost susținută de subvenții de la Institutele Natinale de Sănătate și Fundația JPB.

Cercetătorul Ann Bugge a fost finanțat de programul postdoctoral Novo Nordisk STAR.

Autorii nu declară interese financiare concurente.

Sursa primara

Natură

Referință sursă: Gerhart-Hines Z și colab "Receptorul nuclear Rev-erbα controlează plasticitatea termogenă circadiană" Natura 2013: DOI: 10.1038 / nature12642.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Femeile supraviețuitoare ale cancerului din copilărie au rate ridicate de infertilitate, dar majoritatea celor care încearcă să conceapă reușesc în cele din urmă, au descoperit cercetătorii.

Supraviețuitorii cancerului au fost cu 48% mai predispuși să raporteze infertilitate decât frații lor (RR 1,48, 95% CI 1,23-1,78, PThe Lancet Oncology.

Aceste femei au durat mai mult timp pentru a rămâne însărcinate decât frații lor (P = 0,032), dar o proporție mare (64%) dintre cei care au raportat infertilitate – definită ca incapacitatea de a realiza o sarcină dorită în decurs de un an – a rămas în cele din urmă însărcinată, S. Ginsburg, MD, și colegii de la Dana-Farber din Boston / Boston Cancer Children and Cancer and Disorders Center și Brigham and Women’s Hospital au raportat.