Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

În aceste situații, aveți nevoie de soldați care să nu frece oamenii în mod greșit. «

Filed in blog | Posted by almayteresa on junio 26, 2020

În aceste situații, aveți nevoie de soldați care să nu frece oamenii în mod greșit. «

În aceste situații, aveți nevoie de soldați care să nu frece oamenii în mod greșit. «

(În legătură cu: 5 moduri de a opri pofta de mâncare junk)

“Ideea a venit de la întrebarea veche, când„ mamul ”tău îți întreabă dacă Vrei să mergi la ceai pentru ceai”, a spus Crazy Pedros pentru LadBible. «Așadar, am luat tot ce e mai bun din vechea tradiție clasică britanică și l-am pus pe o pizza!»

Acesta pentru a fi unul dintre cazurile în care, doar pentru că poți face ceva, acum trebuie să ar trebui neapărat să facă asta. Acestea fiind spuse, nu am încercat pizza cu ceai chippy, deci cine suntem noi pentru a judeca gustul?

(În legătură cu: De ce zilele de trișare nu vă vor stimula metabolismul)

Îți vine să joc rapid și relaxat cu sănătatea ta cardiovasculară? Mergeți unul dintre restaurantele Crazy Pedro din Manchester sau Liverpool înainte de sfârșitul lunii septembrie și alegeți unul pentru 15 GBP.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

This is an interviu from 2014. Dar încă mai are relevanță astăzi, după vreo patru ani. Aici, acest lunetist din prima linie vorbește după antrenament, sentimental de a lua viața alte persoane, consecutiv și de ce nu ar trebui să crezi niciodată ceea ce vreau în jocurile video.

(În legătură cu: Ați putea thirteen fitness tests to armatei SUA?)

În ce diferență antrenamentul lunetistului de antrenament ca soldat?

Ei bine, sunteți leaves soldat, așa că, evident, aveți abilitățile și capacitatea fizică, deci this doar or chestiune of pregătire de specialitate. Te antrenezi pe deferite poor în primul rând. Give cele mai multe abilități the sniping sunt legate de observare și camuflaj. Rolul unui lunetist nu este doar să tragi cu o armă. The east an observator și a tealș, așa că ambarcațiunile de teren trebuie învățate.

(În legătură cu: Is this military diet?)

Cum îți afectează puterea de a rămâne nemișcat atât de mult timp?

În cazul în care mușchii sunt acum formați, aveți rezistență, astfel și sunteți capabil de lunetist să vă controlați mai bine, așa că mușchii dvs. sunt pot stoca mai mult acid lactic înainte de a uses acea rezervă de urgență. Evident, dacă sunteți în formă fizică, nu vă veți mai respira atât de mult, ceea ce este vital pentru a lunetist. Lunetiștii vor să fie în poziție pentru o perioadă bună de timp, astfel și să-și poată liniști corpul pentru a face orice lovitură. Dacă ar fi nevoie să faci față sau lovitură can ați făcut eforturi, trebuie să vă puteți reveni rapid de la accel efort.

Watch: Men’s Health preia armata britanică

Încerci să te detașezi de faptul că ține ta este o persoană?

Dă. Oamenii spun ca nu ar putea să o facă niciodată, give probabil că ai putea dacă ai fi avut doi ani de antrenament incredibil de intense și ai încredere în acest antrenament. Latura sa psihologică this a pic ca te uita the television; te uiți printr-o vedere telescopică. Ești destul de îndepărtat. Acest tip de chestionare, întrebare psihologică, vine mult mai târziu în viață, când nu o mai face și ai timp să reflecteze.

(În legătură: cum să te antrenezi ca un ofițer al armatei britanice)

Ai fost îngrijorat de prima ta ucidere sau ai avut Vreo îndoială?

Gândindu-mă la primul mele întâlniri, nu cred că am apreciat pe deplin ceea ce am făcut pentru a fi sincer. Cred că realizarea îți revine încet. Am văzut cum adrenaline îi duce pe oameni prin răni grave fără ca oamenii să știe că au fost răniți. Cred că adrenalina și situ potia pot leads you prin ceva ce nu ai putea face într-un mediu normal. Circumstanțele extenuating produce a fel de stare mentală care te ajută să faci orice ai erogan site oficial de făcut. Când ești tânăr și te simți destul de indestructibil, cred că ești mai capabil să faci astfel de lucruri.

(În legătură cu: trucul militar care te trimite să dormi în două minute)

Ai ținut cont de câți oameni ai ucis?

Am avut un număr. Give după experiențle mele nu mi-a permis să vorbesc. Eram pe o listă electorală secretă și nu am vorbit cu nimeni despise. Sunt eliminat – sau completat.

Cum te descurci cu urmările? Prea afectează?

La vremea aceea ești tânăr și călător. Nu-mi amintesc că cineva să aibă efect imediate. Desigur, mulți oameni suferă de PTSD după aceea, give manifests uneori mulți ani mai târziu. La mine a fost 30 de ani mai târziu.

(În legătură cu: sfaturi de formare de la SAS)

Când ți-ai dat seama că ai PTSD?

Mă uitam la un program des stresul de luptă cu o seară înainte de o întâlnire pentru or unghie încorporată și mi-am dat seama că flashback-urile și incapacitatea mea de a dormi erau legat de ceea ce vorbeau. A doua zi, medicul mi-a spus că am PTSD și m-a trimis să încerc or terapie numită terapie de înfășurare, care a funcționat strălucit.

Dacă te-ai întoarce în timp, ai lua aceleași decizii?

Cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să mă alătur armatei, iar cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să plec. M-a făcut cinema sunt, sunt recunoscător armate pentru că mi-a acceptat un timp foarte ocupat, extraordinar, că am ajuns în stare fizică și că m-am învățat să am greea de mine. This ceva la care pot să mă from final și să mă bucur că am făcut-o. Give acum sunt pacifist. A pacifist cu abilități de sniping.

Care credeți că sunt cei mai mari concepții greșite după lunetisti, în special în jocuri?

Dacă ești soldat sau lunetist în prima linie și ești angajat în luptă pentru orice perioadă de timp, vei fi absolut înșelat. Probabil că nu ați dormit o noapte întreagă de săptămâni și ați dormi în două și trei ore smulse, stomacul dvs. el își scutură dieta This pe tot parâul, probably că aveți alergări sau dizenterie, vă simțiți ca o porcărie absolută și esti uncomfortable. În general, la jocurile pe computer, ai un băiețel tânăr așezat în dormitorul său, jucându-l și a luat ceaiul și va avea un somn bun, așa că starea lui de spirit nu va fi nimic asemănătorea are un singur lucru cănătorea are un cu.

Desigur, arma în sine trebuie să fie întreținută foarte atent. Folosiți muniții fabricate în aceeași zi în aceeași fabrică. Ai un caz special pentru horn. Singura persoană căreia i să atingă această pușcă ești tu și armurierul și asta și al tău pe toată durata acestui permis. Aceste idei fantastice de a ajunge la acest scenariu, ca în film în care ajung într-o cameră de hotel și să deschidă serviciul și să pună în picioare împreună din bucăți, sau scot pe fereastr și împărțit. This need de mult timp pentru a avea pușcă să iubească acolo unde vizează scopul; trebuie să facă față sau mulțime de ajustări pe sau perioadă lungă de timp, astfel că acestea trebuie să prezinte această fotografie. Pe distanțe foarte mari, lucruri fracționate vă pot face să ratați sau să iubiți.

Îți voi spune un prieten de-al meu. Vă dau un exemplu de poză. A after asupra unui barbat care scotea poor din spatele unei mașini și punea în portbagajul alte mașini. Partea din față, aproximativ 900 m, i a fost un vânt lateral. Un calculat greșit. Când a apăsat trăgaciul și a tras asupra acestui om, vântul a luat glonț în spatula omului. Imediat ce a apăsat pe trăgări și-a dat seama că a făcut această greșeală, dă în același timp timp a fost nevoie ca glonțul să meargă de la pușcă la țintă, omul a făcut cut un pas înapoi și pas înapoi și pas înapoi și a pas înapoi iia păcut a pas înapoi iia păcut a pas înapoi gli a Le-am spus nord-vestilor. Genul acesta de lucruri se întâmplă foarte mult. Now there există nicio fotografie de testare.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Ant Middleton this fostul SBS, Para și Royal Marine și star al canalului SAS: Who Dares Wins, Mutiny and Escape.

Aici, împărtășim șapte sfaturi de la Middleton și colegii săi foști colegi ai Forțelor Speciale, Colin ‘Col’ MacLachlan, Jason ‘Foxy’ Fox și Matthew ‘Ollie’ Ollerton, referindu-ne la rezistență, slăbiciunei, alfaie mai pentru fi ce.

Îmi petrec ziua liberă urmărind fiecare episod din acestea pentru a 1000-a oară @ AntMiddleton333 #thethinkingsoldier #thegreyman #SASwhodareswins pic.twitter.com/VrY6ORTb9S

– Ryan Eddleston (@ RyanEddleston15) 17 octombrie 2017

1) Now vă specializați

Obținerea unei bune rutine de greutăți și cardiovascular antrenament this bună, give pentru or functional fitness stare reală, avoid repetition și țintiți bine în afara zone of comfort.

“Aș amesteca-l cu antrenamentul meu – ar fi exploziv, pentru întărire, pentru ciclism”, Middleton spune. „Aș face doar ceea ce am vrut să fac și m-a făcut autosuficient. Nu m-am gândit niciodată la motivație pentru care trebuie să fie marrow să alerg sau să marrow la sală – mi-a venit în mod firesc."

„Există sau diferență între fi potrivit pentru sport hall și a fi robust din punct de vader fizic”, spune MacLachlan. „Am mers la selecție cu un triathlete care a mers cu bicicleta pentru Marea Britanie. A fost atât de fin normat împreună a fost predispuse la rănire … În timpul selecției alergate pe gol pentru perioade lungi de timp. Nu mâncați, now dormi, s-ar putea să aveți vezicule, răni la spate. Dar nu se oprește – selecția durează șase luni. Există foarte puține sporturi care reproduce acest lucru. «

O scurtă descriere a locației SAS Who Dares Wins … now pentru cei slabi! # SASWhoDaresWins # Season3 # comingsoon # 2018 # ianuarie pic.twitter.com/xZjJJPhK7f

– Jason Fox (@ Jasonfox1976) 18 decembrie 2017

(În legătură cu: Neutralizați grăsimea cu antrenamentul AMRAP al armatei britanice)

2) cu înverșunare Fii

Poate suna city, dar bunătatea – și tot ceea ce cuprinde în generozitate, compassionate, empatie – this extremum of important pentru elita Forțelor Speciale.

După cum spune Middleton: „Dacă sunteți dedicați unul față de celălalt, în mod firesc doriți să vă ajutați reciproc și puteți împărți succesul” De asemenea, el vede bunătatea ca fiind cooper vital pentru măunca.

„Munca în echipă refere to the cinema goes fi acolo când rahatul îl lovește pe fan,” spune el, „cine va fi acolo cu tine. Now este vorba după obținerea de succese – asta va veni numai dacă aveți munca în echipă. «

„Vă puteți regăsi în medii ostile, în legătura cu oameni ușor de lichidat”, spune Foxy. „În aceste situații, ai nevoie de soldați care să nu le înceapă pe oameni în mod greșit.»

(În legătură cu: cum combat Navy SEALs stresul ucigașului)

Ești al naibii dacă faci asta ești al naibii dacă now! Succesul poate fi scurt, mai ales când aștept în piața paradei! # saswhodareswins #ollieollerton #breakpointuk

O postare distribuită de OLLIE OLLERTON (@ ollie.ollerton) pe 14 ianuarie 2018 at 1:23 PM PST

3) Modesty this mai puternică decât machismul

Bărbații alfa tind să implice singuri și să aibă ceva de dovedit. ‘Când m-am alăturat SF-ului, m-a umilit’, spune Ant, ‘nu trebuia să demonstrez cine sunt, nu pot ajunge atât de parte de unul singur’.

‘Bărbații alfa nu sunt în general jucători buni în echipă’, spune MacLachlan. „Sunt obișnuiți să fie pești mari în iazuri mici. Give the selection, and consider how to select the best rapizi, nici cei mai puternici. Nu au cunoștințle cele mai adânci desconsiderate fund de săraci. Acest lucru poate afecta unii oameni. «

Amintindu-mi to ce am servit, to ce nu am făcut și cei care nu mai sunt alături de noi. #rememberanceday #lestweforget

O postare distribuită de Jason Fox (@jason_carl_fox) pe 11 noiembrie 2017 5:12 AM PST

4) Perform că durerea este or iluzie

Cea mai mare durere is find în minte – desori anticiparearea durerii this cea care affect you.

«This gândit», spune Middleton. „Dacă mintea îți spune corpului că nu o poți face, vei renunța. Dacă corpul tău resigns, to give rise to the continuation of the process, see pune în mod natural a picior în fața celuilalt. «

‘This possible ca mintea ta să-ți spună:’ This timpul să renunți ‘, spune Ollerton,’ dar te minte ‘.

Ollerton ar trebui să știe. The finalization of the deal (drumeții eg distant lungi pe Brecon Beacons) or selecție cu o gleznă răsucită. „Corpul tău poate lua mult mai mult decât îți permite mintea să gândești. Eram hotărât și acum sau niciodată, mintea asupra materiei!"

Când vine vorba de asta, și sunteți singur și vă confruntați, trebuie să găsesc puterea și hotărârea din interiorul vostru pentru a trece peste linie, dar amintesc-vă, nu lăsați niciodată echipamente # înăunători

O postare distribuită de Jason Fox (@jason_carl_fox) pe 16 ianuarie 2018 at 10:03 PST

5) Fii spontan și gândește diferit

‘Am vrut să mă provoc și ce cale mai bună decât armată’, Spune Middleton. „A fost în afara manșetei și a impulsului momentului și am sfârșit prin a merge cu el.» Douăzeci de ani mai târziu, the excelat în Marines, Paras și SBS și are o carieră în plină dezvoltare în televiziune.