Apartamentos de lujo en Valencia para citas privadas CONTACTOS: +34 617407292

Тези стратегии могат да помогнат, когато ADHD е усложняващ фактор

Filed in blog | Posted by almayteresa on mayo 12, 2020

Тези стратегии могат да помогнат, когато ADHD е усложняващ фактор

Тези стратегии могат да помогнат, когато ADHD е усложняващ фактор

Неговият съвет: Отидете при лицензиран психолог за лечението и бъдете реалисти за резултатите. „Някои хора там дават необичайни обещания“ за това какво може да направи неврофидбекът, казва той.

Центрирайте се. Това е термин, който Либерман използва, за да забави ума си, когато усети, че работи прекалено бързо. Тя спира и се пита: „Какво правиш в момента?“ Тогава тя си представя как прави това, което трябва да се направи по спокоен начин. Опитайте медитация. Когато Либерман медитира първо на сутринта, тя може да започне деня на много спокойно, съсредоточено място. Медитацията нановен цени ви кара да се чувствате по -малко тревожни, така че само това ще ви помогне да се почувствате по -добре, казва Tuckman. Тъй като хората с ADHD са склонни да имат проблеми със седенето, напълно е добре да медитирате, докато крачите из стаята, казва той. Дишайте. Либерман използва дихателни упражнения почти всеки ден по време на медитация и вечер преди лягане. „Това наистина ме успокоява и мога да затворя очи и да заспя бързо“, казва тя. „Разделям се от стреса. «Опростете живота си. Това е съвет, от който всеки може да се възползва, особено хората с ADHD тревожност. „Имайте по -малко неща и по -малко ангажименти, за да е по -лесно да управлявате това, което имате“, казва Tuckman. Настройте се за успех. Да бъдеш организиран е голяма част от управлението на ADHD и тревожността, така че Либерман прави всичко възможно, за да помогне денят й да протече гладко. Тя използва книга за срещи, но също така поставя бележки на Post-It на компютъра си, за да си напомни да прави телефонни обаждания и да изпълнява други задачи.

Либерман също работи по предложение за книга, но седенето на компютър достатъчно дълго за писане може да бъде трудно. Така тя работи веднъж месечно с трима души, които също пишат предложения за книги. „Ние се фокусираме един върху друг“, казва тя.

Но може би най -важното нещо: Приемете, че когато имате ADHD, трябва да се справите с тревожност и стрес. След като направите това, казва Либерман, продължете да опитвате нови стратегии, за да ги управлявате, докато атаките на тревожност не останат в миналото.

Абонирайте се за нашия бюлетин за психично здраве!

Най -новото в ADHD

18 предупредителни знака Вашето дете може да има ADHD

Кавгането и невниманието на вашето дете само нормално детско поведение ли е или може да е разстройство на хиперактивност с дефицит на внимание? Научете знаците, че. . .

От Бет У. Оренщайн 13 март 2020 г.

Как да повдигнете ADHD с Вашия лекар

Мислите, че може да имате разстройство на хиперактивност с дефицит на внимание при възрастни? Има правилен и грешен начин да се обърнете към него с Вашия лекар.

От Елизабет Шимер Боуърс 13 март 2020 г.

FDA одобрява устройство за стимулиране на нервите за ADHD

Притурката с размер на мобилен телефон изпраща терапевтични сигнали до мозъка за лечение на разстройство на хиперактивност с дефицит на внимание при деца.

От Дон Рауф, 26 април 2019 г.

10 съвета за справяне с хиперактивно дете

До 15 ноември 2017 г.

Женен за възрастен с ADHD?

До 14 ноември 2017 г.

По -добър сън за възрастни с ADHD

До 14 ноември 2017 г.

Занимания след училище за деца с ADHD

Как децата с ADHD прекарват свободното си време, може да помогне за подобряване на вниманието и намаляване на симптомите на ADHD. Научете как да избирате дейности след училище за вашите. . .

От Маделин Р. Ван, MPH 18 февруари 2016 г.

Печелене на войната с деца с ADHD

Никога не е лесно да накарате децата да вършат домакинската си работа. Тези стратегии могат да помогнат, когато ADHD е усложняващ фактор.

От Бет У. Оренщайн 3 юли 2014 г.

Съвети за оцеляване на родители на деца с ADHD

Родителството на дете с ADHD може да бъде стресиращо. Тези съвети за оцеляване могат да ви помогнат да се справите дори в най -трудните дни.

От Бет У. Оренщайн 8 юли 2010 г.

Управление на ADHD, когато рутините се променят

Децата с ADHD се нуждаят от определена рутина, но реално това не винаги е възможно. Научете как да улесните прехода на детето си.

От Бет У. Оренщайн, 8 юли 2010 г. «

iStock

Вярвате или не, закуските всъщност могат да засилят усилията ви за преброяване на калории. Простото избиране на здравословна закуска може да ви направи по -щастливи и по -успешни с вашата диета.

„Ако прекалявате без ядене, вие сте по -гладни, отколкото бихте били без лека закуска“, казва Катрин Бетеа Демпси, RD, LD, диетолог и координатор на изследванията в Университета на Алабама в Бирмингам. Гладувайте и вероятно ще надвишите компенсацията при следващото си хранене, предупреждава Демпси, добавяйки: „150-калорична закуска ще ви спести повече от това на вечеря. ”

Преброяване на калории и закуски

Има няколко правила, които трябва да следвате, ако искате тази стратегия за закуска да работи:

Пребройте калориите в тези закуски. Трябва да включите броя на калориите на всяка закуска в общия си брой калории. Изглежда безпроблемно, но е лесно да забравите за шепа гевреци или ядки тук и там. Бъдете придирчиви. Не трябва да хапвате нищо-все пак искате да намерите здравословни, подходящи за диетата възможности. Планирай напред. „Познай себе си“ е мотото, което трябва да следвате. Очакването, че ще бъдете гладни, и измислянето какво да ядете предварително, ще ви направи по -успешни, когато гладът настъпи. Ако сте склонни да гладувате в средата на следобеда, бъдете готови за лека закуска.

Най -добрите закуски за вашата диета

Демпси предлага закуски, които предлагат „малко мазнини, въглехидрати и протеини. ”Тази комбинация вероятно ще помогне за по -дълго отблъскване на глада, което я прави разумно използване на калории. Нейните конкретни препоръки включват:

Кисело мляко и плодове Много малка шепа ядки-лесно е да се увлечете с ядки, които са здравословни, но опаковайте калорична каша, нискомаслена извара и плодове Нарязани домати, краставици, извара и дресинг за салати-личен фаворит на Демпси или парчета, гарнирани със супена лъжица фъстъчено масло

Най -добрите закуски от вендинг машини

Почти неизбежно е, че един ден няма да имате друга възможност, освен да припаднете от глад или да сложите долара си в автомат. Не се страхувайте – все още можете да направите избор, който няма да съсипе вашето броене на калории.

„Най -доброто нещо е да вземете бутилка вода и бар с гранола“, казва Демпси. Почти всяка вендинг машина предлага барове с гранола, но ако сте изправени пред такъв, който не го прави, изберете гевреци пред чипс, съветва Демпси.

Колкото и изкушаващ да е шоколадът, избягвайте го. Закуските с високо съдържание на захар просто ще ви върнат в цикъла на високи и ниски нива на захар, което означава, че този вид закуска няма да ви помогне да удържите глада за дълго. Фъстъците или бадемите в някои бонбони може да са полезни за вас, но не компенсират пълните щети.

Въпреки че не предлага никакво хранене, тази стара стандартна дъвка без захар може да бъде добър избор. Неотдавнашно проучване на 115 възрастни показа, че тези, които дъвчат дъвка без захар около веднъж на час в продължение на три часа между обяд и междинна следобедна закуска, ядат с 40 по-малко калории в закуски от тези, които не дъвчат дъвка.

Изводът за закуските: Правенето на правилния избор може да поддържа вашите броени калории и целите за отслабване на път.

Абонирайте се за нашия бюлетин за диета и хранене!

Най -новото в теглото

Приложения за отслабване вероятно ще ви помогнат да свалите килограми, установява анализ

Данните от 39 проучвания показват, че използването на технологии като приложения и носими носители води до загуба на тегло 74 % от времето. Тук споделят специалисти по отслабване. . .

От Лиза Рапапорт, 1 март 2021 г.

8 най -добри и най -лоши вида алкохол за отслабване

Премахването на алкохол като цяло е идеално, ако отслабването е вашата здравна цел, но ако трябва да се впиете, регистрираните диетолози препоръчват да изберете определен алкохолик. . .

От Мойра Лоулър, 26 октомври 2020 г.

Интелигентно здраве: Опитах Withings Body Plus състав за отслабване и намаляване на телесните мазнини – и това се получи

От Елизабет Милард, 4 май 2020 г.

5 причини да напълнеете тази зима

Естествените хормонални промени през сезона на студеното време, стрес след празниците и липсата на активност са всички потенциални виновници за увеличаване на теглото през зимата.

От Ейми Горин, MS, RDN 18 март 2020 г.

График за здравословно тегло и ИТМ за възрастни мъже и жени

Определенията за нормално, с наднормено тегло и затлъстяване бяха установени въз основа на ИТМ на милиони хора, корелирани с честотата на заболяванията и смъртността. Използвай твоя. . .

От Мелинда Карстенсен 3 март 2020 г.

Повече американци надвишават 200 паунда, но по -малко виждат необходимост от отслабване

Ново проучване на Gallup предполага промяна в отношението към загубата на тегло в САЩ.

От Беки Ъпъм, 5 декември 2019 г.

5 причини да напълнеете тази есен

Есента е началото на натоварения сезон и нахлуване в празниците, така че не е изненадващо, че много хора са склонни да събират излишни килограми по това време на годината.

От Ейми Горин, MS, RDND 2 декември 2019 г.

Затлъстяването влияе различно на мъжете и жените, сочи изследването

Жените с наднормено тегло са изправени пред по -висок риск от диабет тип 2, отколкото мъжете с наднормено тегло, докато мъжете имат по -висок риск от ХОББ и хронично бъбречно заболяване. . .

От Беки Ъпъм, 31 октомври 2019 г.

10 съвета за отслабване за жени на 40 години

Обичайно е броят на скалата да се прокрадва нагоре на тази възраст. Сдържайте наддаването на тегло с този полезен съвет.

От Мари Сушински, 20 септември 2019 г.

10 съвета за отслабване за жени на 50 години

Не позволявайте на бавен метаболизъм да забави усилията ви за отслабване. Използвайте тези трикове, за да наклоните везните във ваша полза.

От Мари Сушински, 20 септември 2019 г. «

Корбис

Знаете, че няма такова нещо като извора на младостта, но всъщност има някои продукти за грижа за кожата, които могат да променят начина, по който изглеждате с напредването на възрастта. Прочетете, за да разберете отговорите на най-добрите дерматолози на най-често срещаните въпроси относно продуктите против стареене.

Наистина ли продуктите против стареене си струват парите?

Да. „Продукти като локални ретиноиди, избелващи кремове, пептиди и растежни фактори могат да помогнат за възстановяване на кожата в по -младо състояние“, казва д -р Джошуа Зейхнер, директор по козметични и клинични изследвания в отделението по дерматология в Медицинския център Mount Sinai в Ню Йорк.

Как мога да разбера дали даден продукт е измама?

Тъй като пазарът рекламира новосъздадени съставки и предпочита фалшивите пред изпитаното и вярно, важно е да сте наясно с трикове. Избягвайте продукти, които твърдят, че дават резултатите от ботокс или лазери в бутилка. „Ако беше толкова лесно, хората щяха да спрат да използват ботокс и лазери преди години“, казва д -р Джесика Ву, асистент по клиничен професор по дерматология в медицинското училище на Университета в Южна Калифорния.

Кога трябва да започна режим против стареене?

Дерматолозите препоръчват да започнете режим на стареене на трийсет години. „Това е времето, когато обменът на кожни клетки започва да се забавя и когато линиите и тъмните петна започват да се появяват“, казва д -р Зейхнер. Но можете да започнете още на тийнейджъри или двадесет години – особено добра идея, ако сте претърпели увреждане от слънцето.

Кои съставки или продукти са най-важни в режима против стареене?

Като цяло три до четири елемента са важни за включване във вашия режим:

Широкоспектрен слънцезащитен крем: „Нищо няма да се бори с бръчките и фините линии като добър слънцезащитен крем“, казва д-р Хауърд Собел, дерматолог в Ню Йорк. Антиоксиданти: Антиоксидантите действат, като неутрализират реакциите на свободните радикали, които възникват в кожата след излагане на слънце или замърсители (въпреки усилията ни да защитим кожата със слънцезащитни продукти). Можете да избирате от редица ефективни опции, включително витамини С и Е, зелен чай, соя, идебенон и ферулова киселина. Ретинол: „Ретинолите действат, като проникват от горния слой на кожата в слоевете еластин и колаген, за да стимулират клетъчното производство и подмладяване и да намалят размера на порите“, казва д -р Собел. Овлажнител: „Поддържането на кожата овлажнена е от ключово значение за изглеждането на по -млада“, казва Собел.

Има ли някои части от лицето ми, които трябва да насоча към други?

Очите ясно телеграфират годините ни, защото кожата около тях е тънка, няма мастни жлези и е предразположена към увреждане от слънцето. Също така частите на лицето, които използвате за изразяване на емоции, най -вероятно ще имат по -изразени линии и бръчки – например намръщените линии на челото ви и линиите около устата ви.

Въпреки това, само защото имате фини линии и бръчки в една област, не означава, че трябва да третирате само тази част и да пренебрегвате останалата част от лицето си. «Разбира се, лекувайте цялото лице и шията!» казва д -р Ариел Н. Б. Каувар, дерматолог в Ню Йорк. „Отварянето и затварянето на епруветките и бутилките отнема повече време, отколкото нанасянето на продуктите върху по -голяма площ. ”

Колко време трябва да използвам продукт, за да видя резултатите?

Колкото по -усърдни и търпеливи сте, толкова по -вероятно е продуктът да се изплати. Може да изглежда завинаги, но дайте на продукт поне 60 до 90 дни, за да започне да работи. „Разберете, че за много продукти са необходими месеци за работа и трябва да се използват редовно“, казва Зейхнер. „Почти няма бързи поправки, които да работят. ”

Абонирайте се за нашия бюлетин за здрава кожа!

Най -новото в кожата Красота

6 съвета след операцията, които ще ви помогнат да излекувате разрез

Правилното хранене е ключова – но често пренебрегвана – част от вашия план за възстановяване.

От Андреа Пиърс, 26 април 2021 г. Спонсорирано рекламно съдържание

Попитайте най -добрия лекар на Castle Connolly: Как стареенето и гравитацията влияят на кожата ви

Известен пластичен хирург, признат за топ лекар на Касъл Конъли, обсъжда факторите, които влияят върху външния вид на кожата ни, и как пациентите могат. . .

До 11 февруари 2021 г.

Чиста красота 101: Изчерпателно ръководство

От Джесика Мигала, 29 януари 2021 г.

Калифорния забранява 24 токсични химикали от продукти за лична хигиена: Какво трябва да знаете

Калифорния, щат на военен за федерални усилия, току-що стана първата в страната, която забрани някои химикали от козметиката и съставките за лична хигиена. . .

От Рейчъл Джейкъби Золдан, 11 януари 2021 г.

Какви са ползите от рибеното масло за косата ви?

Яденето на повече цяла риба с омега-3 мастни киселини може да ви помогне да укрепите косата си, но има ограничени доказателства, че хапчетата с рибено масло ще направят същото.

От Джесика Мигала 9 декември 2020 г.

Какво е йога за лице? Плюс това, 5 упражнения, които да изпробвате у дома

Точно както ходенето на фитнес поддържа тялото ви във форма, тези вдъхновени от йога упражнения казват, че тонизират мускулите на лицето ви, за да ви помогнат да изглеждате. . .

От Мойра Лоулър, 13 октомври 2020 г.

7 лесни домашни хака за здрава кожа

За най-добрия си тен погледнете отвъд това да зареждате суетата си с продукти за грижа за кожата и да поканите навици за здрава кожа в ежедневието си.

От Мойра Лоулър, 9 октомври 2020 г.

8 потенциални ползи за здравето от колагена – и 1 нещо, което не може да направи

От кожата и костите до здравето на червата и други, ето как модерната добавка може да подобри вашето здраве и благополучие.

От Джесика Мигала 8 септември 2020 г.

20 начина да запазите и подобрите колагена в лицето си

Повече колаген означава по -малко бръчки и гладка, повдигната кожа. Ето актуалните продукти, процедурите в офиса и навиците на начин на живот, които да практикувате. . .

От Джесика Мигала, 28 август 2020 г.

Псориазис ли е или екзема? Нов безболезнен тест може да каже

За разлика от биопсиите, лентите с ленти причиняват минимален дискомфорт и без белези.

От Беки Ъпъм, 10 август 2020 г. «

„Мога да се откажа, когато пожелая“, е познат рефрен сред много пушачи на цигари. Но ако това беше наистина вярно, статистиката щеше да нарисува различна картина.